A .NET Micro Framework Portolása MicroBlaze processzorra

OData támogatás
Konzulens:
Raikovich Tamás
Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék

A beágyazott fejlesztői feladatok egyre bonyolultabbá válnak, ezzel párhuzamosan a szükséges idő és költség is növekszik. Az assembly, C és C++ alapú fejlesztés a legnépszerűbb, ám nem képesek a fejlesztők lépést tartani a komplexitás növekedésével. A megoldást valamilyen platformfüggetlen környezet jelentheti, ami magasabb szintű, felügyelt programkód futtatását teszi lehetővé.

A .NET Micro Framework egy nyílt forráskódú .NET platform erőforrás-limitált eszközök számára. Tartalmazza a .NET futtatókörnyezet egy csökkentett képességű és kisebb vál-tozatát, valamint támogatja a C# és Visual Basic nyelven történő fejlesztést és a debuggolást a Visual Studio fejlesztői környezetből.

A feladat célja a .NET Micro Framework 4.3 portolása a Xilinx MicroBlaze processzorra, a LOGSYS fejlesztői kábel elérhetőségének megoldása a Visual Studio 2010 fejlesztői környezet számára a debuggoláshoz, illetve néhány mintaalkalmazás készítése a LOGSYS FPGA kártyára a keretrendszer képességeinek bemutatásához.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.