A TeamMeUp sporttárskereső rendszer funkcióinak bővítése, front-endjének modernizációja

OData támogatás
Konzulens:
Kundra László János
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A XXI. században a közösségi oldalak előretörése folyamatos, használatuk az élet minden területére kiterjed. Segítségükkel mások tapasztalatai alapján hozhatunk meg döntéseket életünk során, ami közben az online ismeretségek sokszor alakulnak személyes kapcsolatokká egymás segítése érdekében. Az egészséges életmód szerepének növekedésével felmerül az igény, hogy a sportesemények létrehozásához kihasználjuk a közösségi oldalak előnyeit.

A TeamMeUp sporttárskereső weboldal ötlete ezen igény kielégítésére született. Az oldal első verziójának hiányosságai megakadályozták az oldal használatának elterjedését. A tapasztalatok alapján ezek meghatározhatók, és javításukkal a projekt sikerre vihető.

A dolgozat bemutatja az online fizetés bevezetésének lehetőségeit, mérlegeli ezek előnyeit és hátrányait, majd bemutatja a kiválasztott fizetési partner, a Barion szolgáltatásának használatát, az ehhez szükséges fejlesztés lépéseit. Ezt követően ismerteti a modern weboldalak felhasználói felületeinek kialakítása során felmerülő igényeket és problémákat. Bemutatja azt, hogy a gyakori feladatok elvégzésére milyen lehetőségeket nyújt egy modern front-end keretrendszer. Ezek után bemutatja az AngularJS felhasználásával elkészített új felület legfontosabb részleteit.

Végül a tapasztalatok összefoglalása és a megoldás értékelése után a továbbfejlesztési lehetőségek és jövőbeli tervek bemutatása történik.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.