Általános ügyfélkapcsolati komponens készítése ASP.NET MVC platformon

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kővári Bence András
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A mai világban egyre inkább elterjedt az internetes vásárlás, főleg a fiatalabb korosztályokban. Ennek következményeképpen a vásárlás folyamata önmagában is átalakult és nagyon sokat fejlődött, hogy megfeleljen az igényeknek és könnyűvé tegye az átállás folyamatát a hagyományos vásárlásról az online vásárlásra. Fontos azonban megjegyezni, hogy bár sok mindent ugyanúgy megtehetünk az online vásárlás során, mint a hagyományos vásárlás esetén, vannak még kiaknázatlan területek.

Az egyik nagyon gyakori probléma az alkudozás hiánya. Régen ez egy természetes része volt a vásárlás folyamatának, ami nem csak a vevőnek volt előnyös, hanem az eladónak is. Ha az eladó időnként engedett egy kicsit az árból, azzal könnyedén növelhette a vásárlói lojalitást.

Az elkészített általános komponens lehetőséget biztosít a webáruházaknak arra, hogy minimális energiabefektetéssel újra megnyissák ezt a lehetőséget az áruházukban. A komponens teljes körű szolgáltatást nyújt az alkudozás megkezdésétől a fizetéssel bezárólag, megteremti azt a közvetlen csatornát a vevő és az eladó között, aminek a segítségével újra személyes kapcsolat és lojalitás alakulhat ki.

A komponens használatával növelhető a forgalom és sokkal könnyebben alakítható ki vásárlói lojalitás.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.