Angol nyelvű szótanuló játék készítése Java Spring keretrendszerben

OData támogatás
Konzulens:
Filep Szabolcs
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A diplomaterv egy webes (vékonykliens) alkalmazás java nyelvű implementációját dokumentálja, Spring és Wicket keretrendszer felhasználásával.

Először röviden bemutatásra kerülnek a felhasznált technológiák. Elsősorban a Spring keretrendszer és annak “just run” alkalmazási formája, azaz a Spring Boot, és azon belül is a felhasznált modulok: Spring data repository model, Spring security; valamint a Wicket java alapú webes keretrendszer. Az összefoglaló kiterjed ezen technológiák legfontosabb előnyeire és alapvetéseire, illetve leggyakoribb alkalmazási eseteire.

A technológiák ismertetése után az alkalmazás részletes üzleti specifikációja következik, majd ezalapján az architektúrával kapcsolatos konkrét tervezői megfontolások és indokoltságuk, illetve a hozzájuk tartozó implementációkon keresztül kerül ismertetésre az alkalmazás elkészítésének menete. Ennek végén röviden ismertetésre kerül az elkészült alkalmazás tesztelésének terve és annak menete.

A dolgozat az elvégzett munka értékelésével, a megszerzett tapasztalatok összegzésével és az alkalmazás tovább fejlesztésének lehetőségeivel zárul.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.