Betster - Az odds legyen veled!

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A szerencsejáték egy igen elterjedt szórakozási forma társadalmunkban. Legismertebb formája a lottó és lóverseny után a sportfogadás. Sokan azért választják ezt a formáját pénzük kockáztatásának, mert itt játszik vélhetően legkisebb szerepet a szerencsefaktor. A játékosok tudása sokkal nagyobb szerepet játszik a végelszámolásnál. Érdekes statisztika, hogy a sportfogadók kevesebb mint 10%-a könyvelhet el hosszútávon profitot. Ennek oka a rendszertelen fogadások megtétele és a hiányos rendelkezésre álló eszközkészlet.

Az projekt egy ASP.NET MVC alapú webalkalmazást valósít meg, melyen keresztül fogadásokat lehet rögzíteni, valamint releváns statisztikai adatokat szolgáltat a felhasználóknak a sikeres stratégia kialakításához. Ennek köszönhetően hosszútávú sikerek érhetők el, amellett, hogy folyamatos visszajelzést kapunk fejlődésünkről.

A dolgozat elsődleges célja, hogy bemutassa a projekt fejlesztésének lépéseit részletesen, kitérve a fontosabb fejlesztői döntésekre és felhasznált eszközökre. Kezdésként átfogó képet kapunk a felhasznált technológiákról, majd a tervezés fázisán keresztül megválaszoljuk az alapvető kérdéseket. Végül pedig az implementáció során kitérünk fontosabb megoldásokra forráskód szinten.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.