Biztosítási ügynök portál tervezése és megvalósítása Java Spring platformon

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Ekler Péter
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A dolgozat témája egy webalkalmazás megtervezése és fejlesztése Java Spring platformon, melynek fő célja egy olyan platform létrehozása biztosításkötéssel foglalkozó vállalkozások számára, melyen keresztül az ügyfelek adataikat el tudják küldeni az ügynököknek, valamint egy felületet biztosít információk közzétételére.

A Spring alkalmazás elérése REST API-val lett megvalósítva, az autentikáció JSON Web Tokens segítségével készült el, az adatok tárolására MySQL adatbázis lett felhasználva. Az applikáció frontendje az Angular keretrendszerben készült el Bootstrap használatával.

A szoftver a dolgozatban megfogalmazott funkcionális követelményeknek eleget téve elkészült. A fejlesztés végén az alkalmazás telepítve lett egy ingyenesen használható platform szolgáltatásra.

A dolgozat ennek az applikációnak a tervezésének és a fejlesztésének folyamatával foglalkozik, valamint egy általános összefoglalót nyújt a felhasznált technológiákról. A fejlesztés bemutatásának a végén szó esik a platform szolgáltatásra történő telepítésről és megtalálható az alkalmazás linkje is, amin keresztül elérhető. Fontosabb algoritmusok magyarázattal együtt, valamint, az elkészült alkalmazásról készült képernyőképek felhasználói útmutatóval együtt elérhetők a Függelék című fejezetben.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.