BlackBerry push technológiára épülő üzleti intelligencia szolgáltatás

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Simon Vilmos
Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék

Az egyre szélesebb körben elterjedő okostelefonok előnye, hogy szinte bármikor bármilyen információhoz hozzáférhetünk. A felhasználók és a mobilszolgáltatók érdeke is, hogy mindezt egy szempillantás alatt, a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával érjük el. Figyelembe kell tehát vennünk, hogy mobil környezetben az információ elérésére és prezentálására az eddig megszokottaktól merőben eltérő módszerek használatosak.

Diplomatervemben áttekintem, hogy milyen magas szintű megoldási minták találhatóak a gyorsan változó információ átviteléhez, ezek milyen hatékonysággal használhatóak mobil eszközökön. Specifikálok, megtervezek és elkészítek egy kísérleti megoldást, amely a BlackBerry push infrastruktúra szolgáltatásaira épülve továbbít és jelenít meg tőzsdei árfolyam információt, valamint implementálok egy széles körben használt gyártó független lekérdező módszert is.

Célom továbbá, hogy a BlackBerry technológiával foglalkozó részek révén diplomatervem kiindulópontja lehessen olyan fejlesztőknek, akik a BlackBerry push technológiára épülő megoldásokkal szeretnének jobban megismerkedni.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.