Bridzsoktató játék fejlesztése Android platformon

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Simon Balázs
Irányítástechnika és Informatika Tanszék

A bridzs az egyik legnépszerűbb kártyajáték, amely során a játékosok rendszeresen szembesülnek érdekes feladványokkal, amelyekben a legnagyobb valószínűségű stratégiát kell választaniuk. A helyes stratégia megtalálása egy kizárólag sok gyakorlással elsajátítható képesség, és a játék gyakorlását nagyban megkönnyítené egy olyan telefonos alkalmazás ahol a játékosok erős ellenfelek ellen tehetik próbára tudásukat.

Ebben a diplomamunkában egy ilyen gyakorlásra alkalmas bridzs oktató alkalmazást fogok bemutatni, amely az Android platformra készült. Elsőként be fogom mutatni a bridzs alapkoncepcióit, majd részletezni fogom az oktató alkalmazás alapötletét. Mivel ezen oktató alkalmazáshoz elengedhetetlen lesz egy erős mesterséges intelligencia, be fogom mutatni a legelterjedtebb algoritmusokat a számítógépes bridzsben, és az ezekre építhető bridzs mesterséges intelligenciát az alkalmazáshoz.

A diplomunka második fele az Android platformra elérhető fejlesztési lehetőségeket és az alkalmazás követelményeit fogja körüljárni. Részletesen be fogom mutatni a megtervezett alkalmazás implementációját, és értékelni fogom az elkészült alkalmazást.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.