Dinamikus mobil és webes tartalomszolgáltató rendszer fejlesztése modern JavaScript technológiákkal

OData támogatás
Konzulens:
Jánoky László Viktor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A dolgozatom során bemutatott rendszer célja, hogy bárki képes legyen mobilalkalmazásra tartalmat szolgáltatni szaktudás nélkül. Ennek az igénynek a létjogosultsága abból adódik, hogy ma már mindenki kezében ott van egy okostelefon, melyen keresztül könnyen és gyorsan informálódik és kommunikál, így minden cég, egyesület stb. mobilalkalmazást szeretne, melyen keresztül eléri, illetve bevonzza a felhasználóit, fogyasztóit.

Diplomamunkám célja volt ez a komplex rendszer megismerése, valamint mind a kliens mind a szerver oldalon kisebb vagy nagyobb rész fejlesztése, így kapva képet egy teljes weboldal elkészítésről. Ezen felül az egyre jobban elterjedő JavaScript alapú technológiák megismerése, melyek vélhetően tartósan megmaradnak a webfejlesztés világában. A technológiák mellett a fejlesztési folyamatokkal és módszerekkel is szerettem volna megismerkedni, hogy tudjam, milyen több emberrel, nagyobb csoportban együtt dolgozni, ehhez milyen szoftverekre és megkötésekre van szükség.

Dolgozatom során bemutatom a projektet, amelybe bekapcsolódtam, a megismert technológiákat, a fejlesztési folyamatokat, valamint az általam megvalósított részeket és azok tesztelését.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.