Dolibarr rendszer számlázó moduljának továbbfejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Szikora Béla
Elektronikai Technológia Tanszék

Az informatika fejlődésével egyre több és több teret nyernek azon szoftverek, amelyek megkönnyítik a vállalatok működését, legyen szó akár egy partnernyilvántartó rendszerről, akár egy integrált vállalatirányítási szoftverről.

Dolgozatomban egy ingyenes, nyílt forráskódú ERP/CRM szoftverrel foglalkozom. Megvizsgálom a rendszer működését, különös tekintettel a számlázásra. Feltárom azokat a problémákat, amelyek miatt a szoftver nem alkalmas a magyar vállalatok számára, majd ezekre megoldást keresek és javaslatot teszek azok megvalósításukra. Ezzel párhuzamosan megvalósítom az előlegek helyes kezelését is.

Elsődleges célom, hogy a számlázással kapcsolatos kérdésekre, problémákra megoldást találjak, majd ezeknek a javításával a szoftvert alkalmassá tegyem, hogy a magyar piacon is teret hódítson.

Ennek érdekében részletesen megvizsgálom az egyes számlatípusokat és megállapítom a rendellenes működés okát, majd az elvárt működés tudatában megtervezem, hogy milyen változtatásokat kellene eszközölni. Elvégzem a változtatásokat, majd tesztekkel igazolom a számlázási modul működésének helyességét.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.