Egészség és fitnesz alkalmazás fejlesztése Univerzális Windows Platformra

OData támogatás
Konzulens:
Tóth Tibor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Diplomamunkámban az általam fejlesztett Fitness Foundation nevű alkalmazást mutatom be.

A program az egészség és fitnesz kategóriájú alkalmazások sorát bővíti: a sportos életmód követői által használt edzés- és étrendnapló szoftveres változata, benne olyan funkciókkal, mint a gyakorlatok elvégzésének dátum szerinti katalogizálása, a ledolgozott és elfogyasztott kalóriák számolása és nyilvántartása, tetszőleges testtípushoz tartozó makronutriens-bevitel meghatározása és követése.

A választott platformnak, az Univerzális Windows Platformnak köszönhetően bármilyen asztali vagy mobil eszközön azonos tudással és ugyanazt a felhasználói élményt nyújtva használható az applikáció, a felhő segítségével egy felhasználói fiókon belül teljes szinkronban.

Nagyjából négy évnyi előkészület és egyéves fejlesztési periódus után a program végre teljes, reményeim szerint mind a fitnesszel újonnan ismerkedők, mind a profi sportolók hasznos társra lelnek benne céljaik megvalósítása során. Minden támogatást megad számukra, amely eddig az interneten és a már létező programokban csak szétszórva, részlegesen volt elérhető. A Fitness Foundation egyszerre népszerűsíti az egészséges életmód minden aspektusát, valamint betekintést nyújt a használt platform jelenlegi tudásába.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.