Egészségügyi ellátást segítő szervezeti honlapjának fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Lajtha András Balázs
Távközlési és Médiainformatikai Tanszék

A Helperek Önkéntes Segítők Egyesülete, beleértve az egészségügyi ambulancia dolgozóit és a szakszemélyzetet, évről évre a legnagyobb hazai zenei fesztiválokon nyújt elsősegélyt az erre rászorulóknak.

A önkéntesek fluktuációja, a helyszín adta munkakörülmények, a rengeteg adminisztráció, a végtelen manuális, repetitív feladat megterhelő mind a vezetők, mind a segítők számára. A központosított tudásbázis hiánya, papíralapú készletnyilvántartás, beosztáskezelés, visszakövethetetlen pontozási rendszer hátráltatja a mindennapi munkát, csökkenti az összetartást és nehezíti a koordinálási feladatokat.

Amennyiben mindenki munkáját egy nagyobb rendszerben, megfelelő jutalmazási rendszerrel, gördülékenyebben, szabadidővel jól összeegyeztethető beosztásban, csak a feltétlenül szükséges adminisztrációval terhelve követnénk és irányítanánk, mindenki jobb kedvvel, nagyobb hatékonysággal tudná végezni azt.

Webes applikációm főként a kommunikáció javítására, a feleslegesen elfecsérelt drága idő megspórolására, a pazarló papírtömbök adminisztrációjának megszüntetésére van kihegyezve. Megpróbál egy kész eszközt adni egy egyesület munkájának segítésére, azoknak az embereknek, akik évente ezrek egészségügyi problémáira próbálnak gyors és hatékony megoldást találni az ország legnagyobb, nemzetközi hírű zenei rendezvényein.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.