Eseménykereső webalkalmazás fejlesztése Spring, Android és Angular felhasználásával

OData támogatás
Konzulens:
Imre Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban egyre jobban szükség van életünk megszervezésére, a szabadidőnk tudatos beosztására, pihentető vagy épp hasznos eltöltésére.

A szakdolgozat célja egy olyan web- és Android alkalmazás elkészítése, ami az előbb említett problémákban nyújt segítséget. Az alkalmazás lehetővé teszi programok keresését számunkra fontos szempontok szerint, például adott időben és/vagy távolságban, vagy adott eseménytípusok szerint. A webes felületen az események létrehozása, szerkesztése, törlése is lehetséges. A böngészőben és az Android alkalmazásban egyaránt megtekinthető a részletes és térképes nézet, utóbbiban naptár is elérhető.

Megterveztem és megvalósítottam a projektet a Spring keretrendszer használatával, amibe beletartozik az architektúra, a rétegek részleges kidolgozása, úgy mint az adatréteg megtervezése, az üzleti logika tervezése, illetve a webes felületek kialakítása. A projekthez tartozó Android alkalmazást is magam készítettem. A programhoz készültek tesztek is, melyek az adatrétegre koncentrálnak.

A szakdolgozat egy rövid bevezetés után részleten ismerteti az architektúra és az egyes rétegek megtervezésének folyamatát, a tervezés során hozott döntéseket, majd a fejlesztés során felmerülő problémákat és néhány érdekesebb feladat megoldásának menetét. Végül kitér az elkészült tesztekre, majd a dolgozatot egy rövid összefoglalóval és a további fejlesztési lehetőségek bemutatásával zárja.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.