Eszköz nyilvántartási rendszer továbbfejlesztése frissített követelmények alapján

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Goldschmidt Balázs
Irányítástechnika és Informatika Tanszék

Szakdolgozatom témája az iData Kft. iTrack alkalmazásának fejlesztése volt, több, különálló fejlesztési feladat formájában. A feladatok a gyártási részleg munkáját segítik elsősorban, de a fejlesztési osztály teszteléseinek megkönnyítésében is szerepet játszanak.

A dokumentációban a felhasznált eszközöket a megértéshez szükséges szinten ismertettem, és az iTrack felépítését, működését is bemutattam a feladatokat érintő részekben. Ahol esetleg út közben a feladat specifikációja változott, ott ezek indokairól is beszámoltam, mérlegeltem a lehetőségeket, és módosítottam a feladat megoldási tervét ennek megfelelően.

A dolgozat igazából a megvalósított funkciók dokumentálása is, melyet a későbbiekben a cégen belül felhasználhatnak a funkciók működésének megértéséhez, esetleg továbbfejlesztés esetén a kiindulási alapnak. A tesztelés néhány esetben nem volt kivitelezhető, ezért a funkciók egy része még tesztelésre vár.

A dolgozatban az eszközökből történő azonosító kiolvasási módokat is leírtam, melyek eddig nem voltak még dokumentálva, így egy hasznos információforrást adva az általunk használ 32 bites mikrovezérlők azonosítási folyamatiról.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.