Ételkiszállítás-menedzsment rendszer fejlesztése iOS platformra

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Forstner Bertalan
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban az okostelefonok és táblagépek egyre több ember számára elérhetőek. A mobil eszközökhöz készült szoftvereknek köszönhetően életünk egyszerűbbé, kényelmesebbé vált: mobil eszközeinken intézhetjük banki ügyeinket, befizethetjük a telefonszámlánkat, ételt rendelhetünk online. A legtöbb napi teendőnkhöz tartozó folyamatot képesek valamilyen módon segíteni. A platform azonban remek lehetőséget teremt vállalkozások számára is a piaci terjeszkedésre.

Feladatom egy olyan mobil alkalmazás rendszer prototípusának elkészítése volt, mely ételkiszállítással foglalkozó cégek munkájának megkönnyítésére, valamint piaci terjeszkedésére kínál lehetőséget. Segítségével a potenciális vásárlók válogathatnak az étterem kínálatából, valamint a választott ételt meg is rendelhetik a rendszeren keresztül. A platformot használó étterem a vásárlók által leadott rendeléseket képesek valós időben nyomon követni, valamint értesíteni a megrendelőt a kiszállítás tényéről.

A feladat magába foglalja a rendszer kliens- és szerveroldali megvalósítását egyaránt, mely során a választott mobil platform az iOS, a backend magját pedig a Vapor 3 Swift alapú keretrendszer képezi.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.