Étkezési szokásokat követő alkalmazás készítése React platformon

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban az emberek körében nagyon népszerű az egészséges életmód, azonban kevés olyan jól használható alkalmazást találni, ami egyszerű és könnyen használható felületével nem riasztja el a mindennapi használót. Ezek a megoldások általában nem az ételek közötti egyszerű keresést tartják a legfontosabbnak, hanem helyette a fitneszre helyezik a hangsúlyt.

Erre a problémára szeretnék az alkalmazásommal megoldást nyújtani.

A szakdolgozat egy alaposan átgondolt csoportosítást felhasználó adatbázis és az azt használó mobilos alkalmazás elkészítéséről szól.

A lehetőségek megvizsgálása után, a React könyvtár használatával készítettem el az alkalmazást. A dolgozatban a könyvtár használatával egy olyan alkalmazás készítéséről írok, ami megfelelt az előzetes várakozásaimnak és sikeresen használja fel a könyvtár által nyújtott lehetőségeket.

A végeredmény egy olyan telefonos alkalmazás lett, ami csak a felmerülő problémára megoldást kínáló funkcionalitással és az ehhez elengedhetetlen egyszerű felülettel rendelkezik és nem olyan funkciókkal van tele, amelyeket a felhasználók a való életben nem használnák.

Az alkalmazással kapcsolatos legfontosabb jövőbeli terveim az egyszerűbb adatmódosítás és adatfelvétel, a meglevő funkciók felhasználó által történő személyreszabása és egyfajta motivációs rendszer kiépítése, illetve az alkalmazás a különböző platformok boltjaiba történő feltöltése.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.