Felhasználói felület fejlesztése beágyazott processzorokhoz

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Sütő Zoltán
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A grafikus felhasználói felületek megjelenése óta a tipikus számítógép használó velük szembesül, és nem egy üres sorral villigó kurzozzával. A grafikus felület természetesebbé teszi a szoftverek haználatát, mindemellett a tanulási fázis is lerövidül.

Az elkövetkezendőkben az Olvasó betekintést nyerhet egy fejlesztési folyamatba, melynek célja egy olyan alkalmazás létrehozása, amit elsősorban HIL (hardware in the loop) környezetben való használatra terveztek, és amivel a hardveren futó szoftverparaméterek állíthatók, valamint alkalmas adatmegjelenítése és -rögzítésre. A fejezetek részletezni fogják a konkrét elvárásokat az alkalmazással szemben, bemutatják a fejlesztés során felhasznált technológiákat, ismertetik a grafikus felület fejlesztésére felhasznált útmutatásokat, valamint a elkész alkalmazás is bemutatásra kerül.

Az elképzelt viselkedés, működés megvalósításához szükséges információk megtalálása, kielégítő futási teljesítmény elérése, illetve a legfrisebb megoldások felhasználása nehéz feladatnak bizonyult. Remélem hogy nem csupán az elkészült alkalmazás bizonyul majd hasznosnak, hanem a dokumentált megvalósítási folyamat is.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.