Folyamatos lejátszás biztosítása alacsony teljesítményű, Androidot futtató hardveren

OData támogatás
Konzulens:
Schulcz Róbert
Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék

Dolgozatomban arra keresek megoldást, hogy miként élvezhetik az alacsony teljesítményű eszközökkel rendelkezők a médiacenterek – és különösen a Kodi – által nyújtott kényelmet, még akkor is, ha az nem képes használni az adott eszközben található hardveres dekódert.

A szoftveres környezet rövid ismertetésével kezdem, majd a probléma felvázolása után bemutatom az általam választott megoldást is egy alkalmazás személyében. Eljutunk a tervezőasztaltól a megvalósításig, eközben igyekszem a hangsúlyt a munkám során felmerülő problémák és ötletek kifejtésére helyezni a programkódok bemutatása helyett.

Az alkalmazáson keresztül megismerkedünk a Kodival is, megnézzük miért is lehet ma az egyik legelterjedtebb médiacenter. Ezen felül persze fejlesztői szemüvegen keresztül is megvizsgáljuk, és felhasználjuk a programozható interfészeit.

Végül pedig a kész program tesztjeire kerül sor, leellenőrzöm a fontosabb funkcióit, és egy kisebb teljesítménytesztnek is alá vetem, amit elemezve könnyen eldönthető lesz, hogy elértem-e a kitűzött célt.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.