Gyerekegyetem adminisztrációs rendszere

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A Gyerekegyetem a BME által rendezett rendezvénysorozat általános iskolás gyerekek számára, ahol a gyerekek betekintés nyerhetnek az egyetemi életbe. A rendezvényeken a gyerekek természettudományos előadásokon és kiscsoportos foglalkozásokon vehetnek részt.

A meghirdetett rendezvényekre már a kezdetek óta nagy az érdeklődés és hamar felmerült az igény egy webalkalmazásra, melyben a gyerekek regisztrálhatnak és jelentkezhetnek a meghirdetett eseményekre, valamint a szervezők nyomon követhetik, hogy a gyerekek mely eseményeken vettek részt. Továbbá az eseményeken való részvételt szeretnék feltételekhez kötni, például korábbi eseményeik, jelenlegi osztályuk alapján és a jelentkezés is több időszakra lebontva képzelték el.

A szakdolgozatom célja egy olyan alkalmazás elkészítése, amely leváltja a jelenlegi Excel táblázatokat, ahol a gyerekek adatai tárolva vannak és a Google Űrlapok szolgáltatását, amin keresztül a jelentkezés jelenleg zajlik.

Jelenleg az alkalmazás teszt verziója a Microsoft Azure felhőszolgáltatásába került kitelepítésre, ahol jelenleg is aktív tesztelés alatt áll a szervezők által.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.