Gyógyszergyártó céget támogató webes alkalmazás fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Sógorné Dr. Balla Katalin
Irányítástechnika és Informatika Tanszék

A londoni központú AstraZeneca Plc. a világ egyik vezető kutatásorientált gyógyszervállalata, amely kiterjedt kutatás - fejlesztési, és gyógyszergyártási tevékenységet folytat. Fő feladatai közé tartozik többek között a gyártás során keletkező termékek tesztelése és engedélyeztetése, valamint a klinikai vizsgálati beadványokhoz kapcsolódó és törzskönyvi adatainak meghatározott szempontok szerinti dokumentálása. A közép-kelet-európai klinikai kutatási részleg központja a magyarországi AstraZeneca Kft.

Egy termék életciklusa alatt sok korrekció történhet az alapanyagok változásából, a gyógyszerkészítmények módosulásából, vagy egyéb okokból eredendően. Ebből következően folyamatos tesztelések történnek ezeken a termékeken, melyek eredményei újabb engedélyezési és jóváhagyási folyamatokat jelenthetnek.

Ezen folyamatok egy adatbázisban történő tárolását és lekérdezését támogatandó, az angol AstraZeneca kifejlesztetett egy Astral nevű ASP.NET-es alkalmazást, ezt azonban a magyarországi Kft. sosem használta.

A hallgató feladata a fent meghatározott feladatok támogatására, illetve a magyar hatóságokkal történő kapcsolattartás nyomon követésére egy, az eredeti funkcionalitást magába foglaló rendszer kialakítása, kiegészítve a magyar viszonyok specialitásával a magyar AstraZeneca részére.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.