HR nyilvántartó alkalmazás megvalósítása AngularJS frontenddel

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Villányi Balázs János
Elektronikai Technológia Tanszék

A szakdolgozatom témája egy HR nyilvántartó rendszer megvalósítása, amely nyomon követi a cégen belüli alkalmazottakkal kapcsolatos eseményeket, és a munkaerő toborzás folyamatát, valamint jegyzékbe szedi a dolgozók és az alkalmazott-jelöltek adatait.

A dolgozat ismerteti a HR (Human Resources – Emberi Erőforrás) terület sajátosságait, és annak informatikai felhasználási lehetőségeit.

A projektben elkészült a céges munkaerő toborzás folyamatának megtervezése, beleértve az interjúztatás lebonyolításának ügymenetét, az új potenciális jelöltek felvételét, és a felvett dolgozók rendszerbe való beiktatását.

A szakdolgozatban bemutatásra kerül az elkészített alkalmazás különböző funkciónak megvalósítási módja és az ezeket alátámasztó tervezői döntések.

Az alkalmazást felhasználó általános és HR-es dolgozók számára különböző funkciók kerültek megvalósításra. A program lehetőséget biztosít a felhasználóinak egy bejelentkező felületen történő belépés után nyilvános adatok megtekintésére a munkatársaikról, a köztük történő keresésre, illetve üzenetküldésre azok számára.

Az rendszer további funkciókat szolgáltat a HR-es felhasználóknak, ideértve az interjúk kijelölését és értékelését, csapatokba való besorolást, az önéletrajzok tárolását, illetve képek feltöltését.

A szakdolgozatban bemutatásra kerül a Java Spring keretrendszer által nyújtott lehetőséges webes alkalmazások elkészítésére. A dolgozat ismerteti továbbá az AngularJS keretrendszer működési elvét és tulajdonságait, kitérve a kétirányú adatkötésre, és a kontrollerek használatára.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.