Hallgatói nyilvántartó rendszer fejlesztése WebDynpro-ban

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Martinek Péter
Elektronikai Technológia Tanszék

A szakdolgozat célja egy olyan Web Dynpro alkalmazás fejlesztése, amely segítségével az SAP Labs-nál levő egyetemisták és gyakornokok adatai, valamint a velük kapcsolatos információk tarthatóak nyilván. Az elkészült rendszer lehetőséget biztosít hallgatók és hozzájuk kapcsolódó adathalmazok (feladatok, események, jegyzetek) teljeskörű kezelésére. Elemek felvehetőek, kereshetőek, módosíthatóak, törölhetőek, listázhatóak, valamint kapcsolatok építhetőek fel közöttük.

Azonban az elkészült megoldás jelentősen túlmutat a konkrét feladat megoldásán, az ugyanis általánosan közelíti meg a problémát, és nem csak egy konkrét, hallgatók nyilvántartására alkalmas rendszer lett létrehozva, hanem egy olyan struktúra, amely képes általános objektumok kezelésére. A generalitáshoz biztosítva vannak egyes függvénykészletek, azonban komoly gátjai is vannak a megvalósításnak.

Jelen dokumentum bemutatja az elkészült nyilvántartás tervezése során figyelembe vett szempontokat, és nagyobb logikai egységeit, mint adatbázis felépítés, adatbázis kezelő réteg, modell, megjelenítés. A függelék kitér a dinamikus context és UI generálásra.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.