Hatékony helyalapú keresőalgoritmus kidolgozása WEB-es alkalmazásfejlesztés keretében

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Szabó Sándor
Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék

Az internet mindennapjaink részévé vált, számtalan szolgáltatása nélkül szinte már el sem tudjuk képzelni életünket. Egy-egy népszerű oldalnak látogatók sokaságát kell gyorsan és hatékonyan kiszolgálnia. Ez a médium vált az ingatlanhirdetések első számú csatornájává is, igénybevétele nélkül erős hátrányban indulunk mind értékesítés, mind keresés során.

Ezért szükséges, hogy ezen a téren is megfelelő megoldásokat kínáljunk a piac szereplői számára. Az elkészült alkalmazás ingatlancégek és munkatársaik számára teszi lehetővé az értékesítendő ingatlanok hirdetését, és a keresni kívánt ingatlanok paramétereinek rögzítését. Munkájukat azzal segíti, hogy ezen két oldal között kapcsolatot teremt az egymáshoz illő ingatlanok és keresések automatikus párosításával, a találatok rendszeres frissítésével. Korszerű megoldásokkal és kezelőfelülettel, az AJAX és a Google Maps technológiák alkalmazásával hatékony segítségére lehet a szolgáltatást igénybe vevőknek.

Diplomamunkámban az adatstruktúrák és folyamatok tervezését követően az alkalmazás megvalósítása került sor, az irodalomkutatás során feltárt szempontok figyelembevételével.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.