Házi feladat beadó rendszer

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Iváncsy Renáta Erzsébet
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A portál képes megkülönböztetni felhasználói csoportokat, amelyek a következőek: adminisztrátor oktató, oktató és hallgató.

Hallgató: lehetősége nyílik az általa hallgatott tantárgyon jelentkezni házi feladatokra és prezentációkra. A jelentkezett házi feladatokhoz kiírt követelményekhez, fájlt tölthet fel, amelyet az oktató értékelhet. Az értékelést a hallgató részletes szempontok alapján tekintheti meg. A prezentációkat az oktató nem értékeli.

Oktató: képes az általa oktatott tantárgyakra házi feladatokat kiírni. A házi feladatokhoz megadhat egyéni, vagy tárgyszintű követelményeket. A tárgyszintű követelmények, az összes, a tárgyhoz tartozó házi feladatra érvényesek lesznek. Képes továbbá az általa felügyelt tárgyakra prezentációs időpontokat kiírni. Minden oktatott tárgyon képes a házi feladatokat értékelni, a megadott szempontok alapján. Ha a megadott értékelőlap nem létezik, akkor létrehozhat újat, vagy módosíthat.

Adminisztrátor: az adminisztrátor is egy oktató. Képes felhasználókat és tantárgyakat létrehozni a rendszerben. A tantárgyakhoz hozzárendelhet oktatókat, illetve a tantárgyakhoz tartozó kurzusokra feliratkoztathat hallgatókat. Ezeken kívül minden oktatói feladatot ellát, azzal a különbséggel, hogy a rendszerben megtalálható összes tantárgyat képes felügyelni. Lehetősége van, csökkentett jogosultságokkal, kizárólag oktatói feladatok elvégzésére.

A portál hallgatói bejelentkező felülete mobiltelefonra optimalizált változatban is elérhető.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.