Humán erőforrás menedzsment rendszer fejlesztése Ruby on Rails-ben

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kovács Gábor
Távközlési és Médiainformatikai Tanszék

A nagyobb cégek életében kulcsfontosságú a minél hatékonyabb működés. Ennek elérése érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a humán erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos rendszerek támogatására. A munkaadóm különösen fontosnak tartja az álláshirdetésre jelentkezők felvételi folyamatának alapos elbírálását, ezért az eljárás támogatására egy olyan rendszert épített ki, amivel könnyen végigkövethetőek a jelentkezők életciklusai. A webes felület kialakításhoz a Ruby on Rails keretrendszert használják.

A feladatom a fenti rendszerbe, valamint egy hamarosan megjelenő újabb verzióba integrálható modulok tervezése és megvalósítása. A modulnak képesnek kell lennie az álláshirdetésre jelentkezők telefonon, moodle alkalmazásával kitöltött tesztjeik feldolgozására és archiválására.

A szakdolgozat célja bemutatni a régi rendszert és a hamarosan átadandó új rendszer főbb követelményeit, a Ruby on Rails keretrendszer bemutatása egyszerű szemléltetésen keresztül. Feladatom továbbá a fenti szoftverkomponens megvalósítása agilis szoftverfejlesztést követve. Részletesen bemutatom a teljes fejlesztési folyamatot mindkét rendszerre.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.