Humántőke-kezelő alkalmazás fejlesztése Java EE platformon

OData támogatás
Konzulens:
Imre Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Egy vállalat növekedését, az aktuális trendekhez való alkalmazkodását és fejlődését egyaránt az új munkaerő toborzása teszi lehetővé. A különböző cégek nap mint nap versenyeznek, hogy a lehető legjobb képességekkel rendelkező fiatalok és tapasztalt munkavállalók a saját csapatukat erősítsék. Az egyes kiválasztási folyamatok azonban rendkívül összetettek, így elengedhetetlen azok megfelelő adminisztrálása.

Egy nagyobb vállalat évente akár több száz jelentkezést is fogad. Ahogy egy jelentkező felvételi folyamata előrehalad, egyre több információt kell nyilvántartani, majd a végső döntéskor ezekből csakis a releváns adatokat kiszűrni. Elengedhetetlen tehát, hogy mindent a megfelelő helyen tartsunk, ahogyan az is, hogy az alkalmazás használói hatékonyan tudják a munkájukat végezni.

A kész alkalmazás elsődleges célja, hogy a felvételi folyamatok megfelelő modellezése mellett egy olyan felületi struktúrát nyújtson a végfelhasználóknak amelyet intuitivítása miatt könnyedén kezelnek, illetve egyszerűen integrálható a már létező felvételi rendszerekbe. A szakdolgozat részletesen tárgyalja a szoftver létrejöttének elsődleges motivációit, a tervezési folyamat során hozott döntéseket, a tervezés során felmerülő problémákat és kihívásokat egészen a szoftver elkészültéig.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.