Import és értékesítési munkafolyamat optimalizáló alkalmazás fejlesztése JavaScript alapokon

OData támogatás
Konzulens:
Gódor Győző
Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék

Miközben az internet és a webalkalmazások még mindig viszonylag újkeletű fogalmak, a mai felgyorsult világgal a szoftverfejlesztőknek sem könnyű lépést tartaniuk.

A piac egyre magasabb funkcionalitást vár a webalkalmazásoktól – és mindemellett a desktop és mobil alkalmazások sebességét és teljesítményét is megköveteli. A fejlesztőktől elvárt az alkalmazások gyors elkészítése, bővítmények folyamatos hozzáadása természetesen anélkül, hogy ez az elérhetőség vagy a skálázhatóság rovására menjen.

Manapság már nincs idő SQL adatbázisok hosszas tervezgetésére vagy natív felhasználói felületek csinosítgatására. Ha tartani szeretnénk a felhasználók növekvő igényei által diktált tempót, és piacképes alkalmazásokat szeretnénk fejleszteni új eszközökre van szükségünk!

Szakdolgozatomban a modern webes fejlesztés eszközeit és módszertanát ismertetem egy ügyviteli rendszerhez hasonló struktúrájú alkalmazás fejlesztésének példáján. Bemutatom a teljes alkalmazás stacket, minden szükséges komponens megvalósításával.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.