Információkezelő rendszer fejlesztése Android Tablet környezetben

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Ekler Péter
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Az elmúlt évek során a Google az Android operációs rendszerrel stabil pozícióba került a mobil operációs rendszerek piacán. Ezzel párhuzamosan megfigyelhető volt a Tablet PC-k rohamos terjedése, melyek vezérlésére az Android kézenfekvő megoldást ad. Ezen eszközök segítségével még gazdagabb felhasználói élmény nyújtható amellett, hogy a hatékonyan kezelhető problémák köre is ugrásszerűen megnő.

Ebben a környezetben igen erős a felhasználói igény az ún. információkezelő rendszerek iránt. A nagyobb méretű, érintésérzékeny képernyők innovatív és újszerű interakciós megoldásokat igényelnek, emellett meg kell oldani ezen alkalmazások nagyobb méretű informatikai rendszerekkel való hatékony integrálásának problémáját is. A hallgató feladata, hogy elkészítsen egy összetett, gazdag felhasználói élményt nyújtó vastagkliens alkalmazást Google Android Tablet platformra, mely lehetővé teszi egy nagykiterjedésű információkezelő rendszer vezérlését.

A hallgató feladatának a következőkre kell kiterjednie:

- Tekintse át a piacon lévő hasonló célú alkalmazásokat.

- Derítse fel a platformon elérhető, megbízható tesztelést lehetővé tevő technológiákat, hasonlítsa össze azokat

- Tervezzen és implementáljon egy hatékony, dinamikusan bővíthető architektúrát amely képessé teszi a platformot, hogy az könnyen tudjon integrálódni egynagy kiterjedésű információs rendszerbe.

-A fenti eredményeket felhasználva vegyen részt egy nagyméretű, Android Tablet platformra készülő, információkezelő alkalmazás fejlesztésében.

-Szükség esetén tervezzen és valósítson meg egyedi, újrafelhasználható rendszer- és UI-komponenseket.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.