Integrált feladatellenőrző és oktatórendszer

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Szeberényi Imre
Irányítástechnika és Informatika Tanszék

A Jporta névre keresztelt feladatbeadó és adminisztrációs rendszer közel 1 éve működik az Irányítástechnika és Informatika Tanszék gondozásában. A kezdeti tapasztalatok és az oktatói visszajelzések alapján megállapításra került, hogy az oktató és a hallgató közötti kapcsolat interaktivitását növelni kell. A diplomatervemmel pár- huzamosan kifejlesztésre került egy automatikus feladatkiértékelő komponens amely az otthoni tanulást és távoktatást segíti elő azáltal, hogy a beadott programokat automatikusan lefordítja, lefuttatja és a kapott kimenet alapján szinte azonnal vissza- jelzést ad a helyességükről.

Az interaktivitás növeléséhez megtervezek és implementálok egy üzenetküldő rendszert, illetve egy kikérdező alkalmazást amely használatával az oktatók könnyedén felmérhetik a hallgatók tudását.

Diplomatervem második felében pedig készítek egy olyan futtatókörnyezetet, amely használatával a beküldött programok az automatikus kiértékelés során a rendszer veszélybe sodrása nélkül, biztonságosan futtathatóak, illetve bemutatom az ehhez felhasznált technológiákat.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.