Kalória beviteli és edzés napló alkalmazás Azure platformon

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kővári Bence András
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A huszonegyedik században egyre nagyobb teret nyer a fittness a mindennapi életben és ennek nyomán reneszánszát éli a testépítés és a funkcionális edzés. Az edzés azonban csak a fittness könnyebb fele. Amivel a legtöbb embernek segítségre van szüksége az a helyes táplálkozás.

A dolgozatomban végigkövetem egy modern eszközökkel készített kalória beviteli és edzés napló alkalmazás tervezési és fejlesztési folyamatát. Ennek keretén belül bemutatom a felhasználói felület inkrementális fejlődését és az implementációt C# nyelven, ASP.NET MVC architektúrában, Microsoft Azure platformon, Entity Framework és jqPlot segítségével, kitérve az implementáció kritikus pontjaira és bemutatva a nem triviális algoritmusokat.

A kész web alkalmazás segít a felhasználónak nyilvántartani a bevitt és elégetett kalóriáit és többcélú áttekintő felületet biztosít a személyes statisztikáinak megtekintésére. Az alkalmazás legfrissebb verziója elérhető a http://dangerzone.azurewebsites.net/ címen. A továbbfejlesztési lehetőségeit a dolgozat végén vizsgálom.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.