Keresés funkcióval ellátott lenyíló menü készítése az A+ programozási nyelvhez

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Lengyel László
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Az A+ nyelvet a kilencvenes évek elején alkották meg a funkcionális tömb alapú APL programozási nyelv család nagy teljesítményű tagjaként. Gyorsan nagy népszerűségre tett szert a gyors elkészülési idejének köszönhetően: az interpretáltsága, és a rendkívül tömör szintaxisa miatt nagyon gyorsan lehetett új funkcionalitást írni benne.

Harminc évvel később, bár jobb opciók is léteznek már, még mindig nagyméretű szoftverek vannak fenntartva és fejlesztve a nyelvben. Bár a felhasználók száma csökken, még mindig elegendő ahhoz, hogy érdemes legyen a felhasználói élményt a modern elvárásokhoz közelebb hozni.

Egy új lenyíló menü elem készítése az A+ nyelvhez. A meglévő "choice" osztály csak kisebb listák megjelenítésére alkalmas: nem támogatja a görgetést, így a listaelemek könnyen kikerülhetnek a képernyőn kívüli területre. Keresés funkció is nagy segítség lenne. A cél egy új ablakelem létrehozása ami görgethető és kereshető, miközben megtartja az A+ képernyőelemek testre-szabhatóságát (például beállítható színek, és méretek)

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.