Készletnyilvántartó rendszer fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Szikora Béla
Elektronikai Technológia Tanszék

Szakdolgozatom témája egy készletnyilvántartó és bizonylatkezelő rendszer fejlesztése volt egy kisvállalat részére. Jelenleg számos megoldás található a piacon, amely többek között ilyen funkciókat is képes ellátni, ezek a rendszerek azonban általában komplex vállalatirányítási rendszerek moduljai, alegységei. Ez egyrészről magában hordozza a testre szabás lehetőségét, hiszen a vállalkozás igényei szerint alakíthatja ki a számára szükséges konfigurációt a modulok összeválogatásával, ugyanakkor sok kisvállalatot el is rettent a használattól túlzott bonyolultságuk és az adminisztratív többletmunka miatt. Másrészt, bár a nagy rendszerek többé-kevésbé testre szabhatóak, egy saját rendszer még jobban tud idomulni egy vállalat speciális igényeihez.

Célom egy olyan egyszerű, de a mindennapi feladatokat megkönnyítő készletnyilvántartó rendszer megalkotása volt az ITO Technik Kft. részére, amely a cég működéséből adódó sajátosságokat a lehető legnagyobb mértékben figyelembe veszi, ugyanakkor használata nem okoz túlzott adminisztratív terhelést, és nem tartalmaz a cég számára felesleges funkciókat.

Az elkészült termék amellett hogy a rögzített specifikációnak megfelel, magában hordozza a bővítés lehetőségeit, így a rendszer később könnyedén továbbfejleszthető, bővíthető.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.