Komplex e-commerce rendszer fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Kaszó Márk
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A szakdolgozatom témája egy webáruház fejlesztése, egy hozzá tartozó mobilklienssel, .NET-es technológiákat felhasználva. Jelen dokumentum tartalmazza a megvalósításhoz használt technológiák bemutatását, illetve az alkalmazás részletes ismertetését.

A webáruház kínálata különböző számítógépes cikkekből áll. A termékek tárolása fa kategóriarendszerben történik: tetszőleges mélységű kategóriaszint létrehozható, valamint az egyes kategóriáknak tetszőleges számú alkategóriája lehet. A termékek között támogatott a részletes keresés (név, gyártó, ár, kategória szerint), illetve az akció feltűntetése. Minden egyes termékhez tartozik egy részletes adatlap, ahol a további adatok tekinthetők meg. A webáruház webes felületet biztosít az adminisztrátori feladatok ellátására.

Bizonyos funkciók WCF szolgáltatásként (is) megvalósítandók, ugyanis a keresés, akciós termékek lekérdezése és a mobilkliens megírása két külön Silverlight alkalmazásként történik, amik a kliensen futnak, így a szerver eléréséhez web szolgáltatás használata szükséges.

Az alkalmazás dokumentációjában bemutatásra kerülnek a webáruház használati esetei és a többrétegű architektúrája az egyes rétegek jellemzésével.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.