Kosárlabda stratégia vizualizálása

OData támogatás
Konzulens:
Paróczi Zsombor
Távközlési és Médiainformatikai Tanszék

Az utóbbi évtizedeknek köszönhetően, a sportok szerepe a mindennapi életben átértékelődött. Az emberek többségének még mindig csak a kikapcsolódás és szórakozás élményét nyújtja, de egyre több ember életében már hivatásként vagy kimondott munkaként jelenik meg. A professzionális játékosok esetében pedig teljesen kitölti minden idejüket, az edzések és mérkőzések sora, nem beszélve az egyéb sporttal kapcsolatos reklám felkérésekről.

A rengeteg sportba fektetett pénz hatására, az események száma rohamosan növekszik, ennek következtében temérdek statisztikai adat keletkezik nap mint nap, melyek feldolgozására létező rendszerek értelmezése, már-már lehetetlen a hétköznapi ember számára. Az adatbázisok nagy része csak az ömlesztett számadatokat tartalmazza, amik még a szakértő szemek számára is kihívást jelentenek olykor.

Ennek segítése érdekében, célom egy olyan rendszer tervezése, és megvalósítása, ami vizuálisan közli az adatokat, ezáltal a megértése jóval egyszerűbb. Továbbá a célok között szerepel az is, hogy ezt a terméket a szakmai világban is használhassák, mint döntéstámogató rendszer, ezzel is segítve az egyes csapatok vagy edzők eredményességét.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.