Közösségi esemény regisztráló rendszer készítése

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban az alkalmazások jelentős hányadát a webalkalmazások teszik ki, így mindenképp szerettem volna a dolgozat keretei között megismerkedni a webfejlesztéssel és az ehhez szükséges modern technológiákkal.

A dolgozat egy webalkalmazást hivatott bemutatni, annak megtervezését a kezdetektől és megvalósítását, ASP.NET Core és Angular 6 technológiákra építve.

Az elkészült alkalmazás egy közösségi események regisztrálását és kezelését segítő program, melyben a regisztrált felhasználók képesek az események között böngészni, új eseményt létrehozni, módosítani, törölni, vagy akár eseményekhez meghívni embereket és próbál olyan megoldásokat adni, amitől a felhasználó kényelmesebbnek fogja érezni azt, hogy összeegyeztesse a közösségi eseményeit a mindennapi teendőivel. Az alkalmazás törekszik minél több felhasználóbarát elemet használni, így nem csak a funkcionalitás hibátlan működése, hanem a program használójának elégedettsége is szempont.

Az elkészített alkalmazás beépít több népszerű alkalmazás által kínált funkciót, mint például Facebook fiókkal való bejelentkezést vagy éppen Google Calendar-ral történő összehangolást, ezzel is növelve a funkcionalitást és a program hasznosságát, ami elvárható egy modern webes alkalmazással kapcsolatban.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.