Közösségi eseményszervező alkalmazás tervezése, valamint szerver és webes kliens fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Ekler Péter
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Ma már a legtöbb ember számára, főleg a fiatalok körében, teljesen hétköznapi a webes és mobil alkalmazások rendszeres használata. Ennek hatására sokan elfelejtik, vagy csupán figyelmen kívül hagyják a tényt, hogy élményeket szerezni nem csak a képernyők előtt lehet, hanem más emberek társaságában is, valami olyan tevékenység folytatása közben, ahol mindenki új élményekre tesz szert.

Nem az a cél, hogy az embereket leszoktassuk az okos eszközök használatáról, inkább egyesíteni szeretnénk az offline és az online világot.

Egy olyan kiscsoportos eseményszervező alkalmazást hozunk létre, aminek célja, hogy összekössön közös érdeklődési körrel rendelkező embereket. Ha valakinek éppen nincs semmi dolga, akkor gyorsan létrehozhat egy eseményt, és meghívhat rá olyan embereket, akikről sejti, hogy érdekelné őket a dolog, vagy akár várhat számára ismeretlen emberek jelentkezésére is. Aggodalomra semmi ok, mindig az esemény létrehozója dönti el, hogy ki vehet részt azon!

A szakdolgozatban ezen alkalmazás létrehozásának és fejlődésének lépéseit, valamint mind a háttérben üzemelő szerver komponensek, mind a webes kliens építőelemeinek működését tárgyalom.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.