Kurzus menedzsment portál fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kovács Tibor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A szakdolgozatom célja egy olyan megbízható kurzusmenedzsment portál alapjainak a megtervezése, részben kivitelezése és fejlesztése volt, melyet különböző szakterületeken, kategóriákban és tudásszinteken lehet majd felhasználni az oktatásban, az alapképzéstől a felsőoktatásig – akár több országban is.

A tervezés során gondolnom kellett a későbbi hasznos funkciók fejlesztéseire is, ebből fakadóan az egyes részek implementálásánál igyekeztem minél jobb és általánosabb megoldást találni. Természetesen programozás közben törekedtem a tiszta, áttekinthető és jól strukturált felépítésre.

A szakdolgozat keretein belül megvalósítandó funkciók között szerepel az új feladatok felvitelére szolgáló, valamint az ezen felvitt feladatok megjelenítéséért felelős oldalak elkészítése. Mindezeket egyelőre elég volt csak magyar nyelven kialakítanom, viszont gondolnom kellett a többnyelvűség megteremtési lehetőségére is. Erre kitaláltam egy frappáns ötletet, mellyel meg tudtam valósítani a portál felhasználói felületét magyar és angol nyelven is.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.