Mobil IoT modul fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Blázovics László
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A diplomamunkában leírásra kerül, hogy honnan származik ez a feladat, milyen létjogosultsága van, valamint milyen eszközök jöhettek szóba a feladat megoldásához.

Bemutatásra kerül, hogy milyen problémákkal nézzünk szembe, amennyiben adatot akarunk gyűjteni több különböző eszköz segítségével, megoldást keresünk az időszinkronizációra és a lehetséges megoldásokat áttekintjük.

Bemutatásra kerül, hogy milyen lehetséges módjai vannak Wi-Fi esetén az eszközök közti kommunikációra és egy kisebb áttekintést nyújt róluk.

Majd ismertetem, hogy a kiválasztott eszköz mire képes a saját Wi-Fi egységével statikus esetben, milyen várható korlátokba ütközhetünk vele és ezeknek milyen lehetséges megoldásai vannak. Itt megmérjük a Wi-Fi modul teljesítményét, valamint szóba kerül a különböző AP típusok. Majd ismertetem, hogy az eszköz mozgása esetében változnak-e a körülmények, először a kliensre nézve, majd az AP-ra nézve.

Végül egy esettanulmányt tekintünk át, ahol megbeszéljük a korábban szóbajöt megoldások közül melyik miért lehet jó vagy miért nem, utána egy kész lehetséges megoldás kerül bemutatásra.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.