Mobilis robotplatform fejlesztése NI MyRIO platform köré

OData támogatás
Konzulens:
Péter Gábor
Irányítástechnika és Informatika Tanszék

A cél a projekt tervezése mobil robot segítségével 3D-s nyomtatási technológia fejlesztése egy minta alkalmazás LabVIEW fejlesztői környezet, amely képes olvasni reflexiós érzékelők, és kövesse a megadott fekete pályán a földön.

Alapvetően ez a projekt keretében hardver alkatrész és szoftver részét is. A hardver része, terveztem egy robot, amely alkalmas a minta alkalmazás, beleértve a szükséges alkatrészeket a robot. Azt is nyomtatott és összeszerelt részeket.

A szoftver része, LabVIEW környezetben, tettem a különböző algoritmusok, amely képes észlelni a fekete vonalat a földön két analóg érzékelők, akkor használja az analóg jelet, vezérli a két motort követi a sorban.

A projekt, találkoztam két erős technológiákat. A 3D nyomtatási technológia, tudtam nyomtatni a tervezett részeket, hogy szükség van, és LabVIEW, amely intuitív miatt láthatóvá kódolási rendszer, nem tudtam megvalósítani a sorban következő robot algoritmus. Mindkét technológia lehet alkalmazni a gyártási folyamatok és irányítástechnikai alkatrészek.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.