Multikopter vezérlő alkalmazás megvalósítása Windows Phone környezetben

OData támogatás
Konzulens:
Pálfy Miklós Gábor
Távközlési és Médiainformatikai Tanszék

Manapság egyre jobban elterjedtté vált a multicopterek magán és üzleti célú alkalmazása.

Ezeknek a vezérlő szoftvere az évek során egyre összetettebb lett, mert az időközben felmerülő új felhasználói igényeknek és felhasználási területeknek, valamint az egyes szabályoknak és törvényeknek való megfelelést és a versenytársakkal való lépéskövetést biztosítani kell folyamatosan.

Számos területen lehet használni ezeket az eszközöket, mivel a legtöbbjük olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, amik alapján széles körben alkalmazhatóvá váltak a mindennapi élet különböző problémáinak orvoslására. Ezek lehetnek az információszerzés és megosztás vagy éppen a segítségnyújtás. Ugyanakkor a kereskedelemben is meghatározó szerepet tölthetnek be, mivel a napjainkban egyre inkább felgyorsuló fogyasztói igények kiszolgálása során rengeteg probléma kiküszöbölhető velük, mint például adott esetben egy termék lassú kiszállítása.

A drónok vezérléséért felelős applikációknak a fejlesztése számos eszközre és platformra történhet. Így lehetséges az, hogy majdnem minden eszközről vezérelhető egy adott típusú drón.

Ennek a szakdolgozatnak a célja, egy Windows Phone platformra készülő vezérlő alkalmazás tervezése, megvalósítása, bemutatása és tesztelése, ami biztonságos és pontos irányítást tesz lehetővé a multikoptert használó személy számára.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.