Multiplatform CLM keretrendszer készítése

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban a gyógyszeripar óriási piac, ahol hatalmas a verseny az újabbnál újabb gyógyszerek kifejlesztésében, és értékesítésében. Mit ér azonban a jobb gyógyszer, ha az orvosok nem tudnak róla, vagy nem ismerik a különféle indikációit, felhasználási módjait. A gyógyszergyártók erre a célra - az orvosok és gyógyszerészek informálására, meggyőzésére - használják a Closed Loop Marketing (CLM) rendszereket.

A piacon számos CLM keretrendszer elérhető, azonban ezek rendkívül drágák, körülményes a használatuk, és még a legnagyobb rendszereknek is megvannak a korlátai. Ezek a korlátok napi szinten befolyásolják a használhatóságot, valamint a gyűjtött analitikai adatok elemezhetőségét. A korlátok megszüntetésével az üzleti folyamat lényegesen hatékonyabbá tehető, ennek következtében rendkívül sok időt és pénzt spórolhatnak a vállalatok.

A felvázolt problémák ismeretében diplomamunkám célja a CLM rendszerek megismerése, majd a megszerzett tudás és a CLM rendszerekkel kapcsolatos ipari tapasztalataim alapján egy olyan program elkészítése, amely kiküszöböli a legnagyobb korlátokat és könnyen használható hatékony eszközt nyújt a felhasználók számára.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.