Multiplatform feladatkezelő alkalmazás fejlesztése modern webes technológiákkal

OData támogatás
Konzulens:
Tóth Tibor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban a nagyobb produktiviítás elérése érdekében fontos lehet, hogy feladatainkat – legyen az személyes jellegű vagy munkával kapcsolatos – valamilyen módon rendszerezni, ütemezni tudjuk. Ezt segítő alkalmazások léteznek már ugyan, de megvannak a hiányosságaik és tipikusan nem érhetőek el minden platformon. Egy mobilalkalmazást célszerű több platformra is elkészíteni, mivel így jóval nagyobb felhasználói tömeghez juthat el. Éppen ezért fontos, hogy minél több platformon elérhető legyen a program.

Diplomámban egy olyan feladatmenedzselő alkalmazás megvalósítása a cél, amely segítségével a felhasználó intuitív módon kezelheti teendőit, egyszerűen szűrheti, rendezheti nyomonkövetheti feladatait, valamint több platformon is elérhető.

A dolgozatban bemutatom, hogy milyen feladat menedzselő módszerek, alkalmazások léteznek, illetve azok milyen előnyökkel, hátrányokkal rendelkeznek. Betekintést nyerhetünk majd, milyen modern webes technológiákat használhatunk multiplatform alkalmazások készítésére, illetve megismerhetjük majd a segítségükkel elkészített alkalmazást is.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.