Munkaerő-toborzást követő alkalmazás fejlesztése Java Spring keretrendszerben

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Villányi Balázs János
Elektronikai Technológia Tanszék

A szakdolgozatom célja egy olyan webes alkalmazás létrehozása, amely segíti a cégeknek a munkaerő-toborzást, ezen belül a jelentkezők és az interjúk adminisztrációját. A valóságban egy ilyen funkcionalitású alkalmazás célfelhasználói azok a munkatársak lennének, akik az interjúztatás lebonyolításáért felelősek. A funkciói elérhetőek azon céges dolgozók számára, akik rendelkeznek felhasználóval, így az illetékes emberek egy közös platformon tudják követni, hogy melyik pozícióra hányan jelentkeztek. Az interjúk véleményezése pedig segít eldönteni, hogy a jelöltek közül ki mennyire alkalmas, ezzel összehasonlítási alapot képezve.

Az elkészített alkalmazás kliens-szerver architektúrájú, vékonykliensen (böngészőn) keresztül érhető el a felhasználók számára. Szerver oldalon Java alapú, amely az elmúlt évtizedekben az egyik legelterjedtebb programozási nyelvvé vált. A Spring keretrendszer kezdetben a Java EE hiányosságait igyekezett kiküszöbölni, napjainkra viszont már minden olyan szolgáltatást tartalmaz, amelyet egy webes alkalmazás megkövetel, ezzel a vezető Java nyelvet használó keretrendszerré vált. A szerverhez tartozó klienst pedig az egyik legnépszerűbb Javascript alapú keretrendszer, az Angular segítségével hoztam létre.

A félév alatt igyekszem mind a Spring, mind az Angular működését megismerni, és egy olyan webalkalmazást implementálni, amely megfelel a feladatkiírásban megfogalmazott követelményeknek.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.