Munkaidő nyilvántartó alkalkmazás készítése

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban egyre elterjedtebbek a webes alkalmazások, mind egyéni, mind munkahelyi használat esetén. Szerettem volna betekintést nyerni a webfejlesztés világába, így célul tűztem ki egy dinamikus weboldal elkészítését és az ehhez szükséges technológiák megismerését.

Egy olyan alkalmazás létrehozása volt a célom, mely a mai világban is hasznosnak bizonyul. Tapasztalatom szerint sok kisebb kereskedésben, üzletben még mindig papír alapon történik a jelenlétek nyilvántartása. Ezek feldolgozása nemcsak, hogy nehézkes és időigényes, de sokszor pontatlan információt is tartalmaznak. A választásom tehát egy munkaidő nyilvántartó alkalmazásra esett, ami megoldást ad a jelenléti adatok pontosabb tárolására, és megkönnyíti a fizetéshez is szükséges jelenléti ívek és munkaórák összesítésének elkészítését.

A dolgozatom első részében bemutatom az általam felhasznált keretrendszereket, technológiákat, majd ismertetem az alkalmazás tervezése során hozott döntéseimet. Ezeket követi a weboldal fejlesztésének bemutatása, majd a tapasztalataim összegzése.

A végeredmény egy olyan webes alkalmazás lett, mely alkalmas a célul kitűzött feladatok ellátására és az ehhez szükséges egyszerű felülettel rendelkezik.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.