Munkatársfelvételt támogató rendszer fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Szikora Béla
Elektronikai Technológia Tanszék

A munkatárs-felvételi folyamatok informatikai támogatása napjainkban igen nagy jelentőséggel bír: a régi, elavult módszerek túl sok felesleges emberi beavatkozást igényelnek, pazarolják a személyügyi munkatársak idejét és erőforrásait.

A féléves feladatom egy olyan rendszer tervezése és fejlesztése volt, amely támogatja, egyszerűsíti ezen folyamatokat: időt takarít meg a használóinak, csökkenti az adminisztrációs terheket és gyorsabb kommunikációt valósít meg.

A HR-folyamatok elméletének tanulmányozása után áttekintettem a rendszer megrendelőjének konkrét toborzási és munkatárs-felvételi folyamatait. Megismertem a pontos igényeket és elvárásokat, azok tudatában pedig döntést hoztam a rendszer fejlesztésének sarokköveiről.

Megterveztem a rendszer funkcionális specifikációját, majd a biztonsági követelmények rendszerbe illesztését követően elkészítettem az alkalmazáslogikai terveket. A Drupal tartalomkezelő rendszer beépülő moduljaiként lefejlesztettem a tervezett alkalmazást. Ennek végeztével pedig a helyes működés vizsgálata érdekében teszteket végeztem, majd elgondolkoztam a rendszer továbbfejlesztési irányairól.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.