Nyelvtanuló Xamarin alkalmazás készítése

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A technológia hatalmas befolyást gyakorolt ​​a társadalomra az elmúlt évtizedekben. A személyi számítógépek és a mobiltelefonok hatalmas szerepet töltenek be mindennapi életünkben. A felhasználók rövid idő alatt jó és minőségi alkalmazásokat várnak. A mobil operációs rendszerek, mint az Android és az IOS, mindent megtesznek, hogy nagyon rövid idő alatt nagyszerű alkalmazásokat hozzanak létre. A piacra kerülő idő csökkentése érdekében több platform technológiát alkalmaznak. Számos előnye van a többplatformos technológiák használatával. Az alkalmazásfejlesztés sokkal gyorsabb, ha csak egy parancsfájlt telepítenek. A vállalatok olyan befektetéseket hajtanak végre, amelyek megkönnyítik az alkalmazásukat a korábbiakhoz képest, amikor nagyon sok különböző technológiára kellett költeniük, és ahelyett, hogy kódokat írnának, minden platformfejlesztő ugyanazt a kódot használja az összes platformon. Számos alkalmazásunkat használjuk telefonainkban, amelyek néha jó, és néha rossz hatással vannak ránk. Úgy látjuk, hogy sokan csak a kedvelők, a részvények és a megjegyzések használatára használják a közösségi médiát és egyéb alkalmazásokat. Még mindig vannak olyan oktatási alkalmazások, amelyek megkönnyítik az életünket, ha új nyelv tanulásáról van szó. A másik fontos dolog, hogy általában használjuk a közösségi médiát és az internetet, annak érdekében, hogy egyrészt új emberekkel ismerkedjünk, beszélgetünk és találkozunk velük, ami segít nekünk új nyelvet gyorsabb megtanulni. Nem mondhatom, hogy generációnknak jobb módszerei vannak, mint a múltban, de a technológia megkönnyítette az életünket, nem kell egy bizonyos helyre tanulnunk egy nyelvet tanulni, egyszerűen csak otthon maradhatunk kényelmesen és tudunk akkor tanulni.

A BSc tézis projektemben a gépi tanulás, a közösségi média és a játékipar közötti kapcsolatot akartam használni, és ezeket a három részt kellett egy oktatási alkalmazás létrehozása érdekében.

A Xamarin egy olyan technológia, amely eléri az összes mobil platformot. Lehetősége van natív felhasználói felületnek, natív teljesítménynek, közös kódnak a platformok és a C # programozási nyelv és a .NET-keretrendszer használatában. A Xamarin formák alapja Xamarin.IOS és Xamarin.Android. És ha elfogyott a Xamarin formanyomtatvány, továbbra is olyan egyedi funkciókkal rendelkezünk, amelyek platformra specifikusak.

Az alkalmazás mögött álló ötlet az volt, hogy az interakció révén megtanulják, összekapcsolva és a legfontosabb részből megtanulják a kívánt módon.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.