Online bevásárlólista Angular platformon

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Bevásárolni minden ember szokott. Ezek lehetnek kis- illetve nagybevásárlások, a legtöbben még a kisbevásárlásokra is írnak egy listát, hogy éppen mi az, ami otthon elfogyott vagy csak egyszerűen szükséges.

A probléma ezekkel a listákkal, hogy leülünk és megírjuk, de általában nem minden jut rögtön eszünkbe és kifelejtünk valamit. Ha pedig azt a módszert választjuk, hogy folyamatosan jegyezzük fel a termékeket, ahogy azok elfogytak, akkor ezek gyakran elkeverednek és ezért marad el az adott termék megvásárlása.

Ehhez nyújt segítséget ez a webes alkalmazás, mellyel soha többé nem kell cetlikkel és tollal járkálnunk a boltokban, hanem egyszerűen a mobilunkról nézhetjük, listánkat és egy kattintással kipipálhatjuk, azokat a termékeket, amiket már betettünk a kocsiba. Ezt a listát természetesen nem csak mobilról, hanem PC-ről is menedzselhetjük, ha nem szeretnénk minden listaelemet a telefon képernyőjén begépelni.

Hozhatunk létre akár több listát is egyszerre, hogyha több részre szeretnénk osztani a bevásárlást, akár bolt, akár terméktípus szerint.

Az elemeket prioritás szerint rendezi az alkalmazás, így a legfontosabb dolgokat biztosan nem felejtjük megvenni. A kipipált/megvásárolt termékek pedig szürkére váltanak és a lista aljára kerülnek, hogy azok ne zavarják a vásárlás további folyamatát.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.