PHP alapú korszerű értékesítési, kimutatási rendszer fejlesztése és integrálása MLM alapokon nyugvó cég rendszerébe

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Mondhatjuk, hogy az internet világában élünk, manapság a leggyorsabban mobil eszközeinken, laptopunkon keresztül jutunk információkhoz, legyen akár szó időjárásról közlekedésről vagy a napi újságról. Szinte elképzelhetetlennek tűnik, akár egy-egy napot várni arra, hogy megtudjuk éppen milyen árfolyamon érhető el az euro vagy, hogy mi lett egy vizsga eredménye. Egy cégvezető szempontjából a céggel kapcsolatos információk, kimutatások nyomon követése igen fontos dolog, de ami fontosabb, hogy ezek az információk eljussanak hozzá, amilyen hamar csak lehet. Ha a vállalat igazgatója időben értesül a forgalomról, a piac változásáról, időben tud olyan döntéseket hozni, amelyek hatással lehetnek a következő időszakra üzleti szempontból.

Feladatom egy olyan rendelési rendszer elkészítése volt PHP nyelven, amely nagyban hozzájárul egy MLM alapokon nyugvó vállalat forgalmának követéséhez, valamint több szinten segíti a működését.

A diplomamunkámban először bemutatom a vállalatot, a felépítését és rendszerét, majd a megvalósításhoz kiválasztott és felhasznált technológiákat. Ezt követi az alkalmazás tervezésének szakasza, implementálásának bemutatása, érdekesebb megoldások elemzése illetve pár oldalterv. A dolgozat utolsó szakaszában a külső programhoz történő adatátadás megvalósítását vázolom, majd a fejlesztés során szerzett tapasztalatokkal és a továbbfejlesztési lehetőségekkel zárom a munkám.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.