PMS rendszer tervezése és fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Schulcz Róbert
Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék

A szakdolgozatom során egy folyamatvezérlő rendszert fogok elkészíteni, mely alkalmas több project, több nyelven történő kezelésére is. Célom, egy olyan alkalmazás megalkotása, amely ipari körülmények között is megfelel, elősegíti a felhasználók számára termékek nagy darabszámban történő felújítását, és biztosítja az adatok széles körű riportálását.

Ehhez fontosnak tartom a rendszerben egy, minden felhasználói aktivitásra kiterjedő naplózás megvalósítását, így biztosítva a termékek nyomon követhetőségét, illetve esetleges rendszerhibák detektálását, körülményeinek rögzítését, és mihamarabbi javítását.

A szoftver használata és funkciói felhasználói autentikációhoz kötöttek, ezzel is védve az információkat, és biztosítva az egyes folyamatlépések szakemberek általi elvégzését.

Továbbá a rendszer megvalósítása során kiemelt jelentőséggel bír, hogy az iparban használt leggyakoribb eszközökkel és szoftverekkel együtt tudjon működni, mindezt gépenkénti telepítés nélkül, Ezért a szoftvert PHP nyelven készítem el, mely csak zárt belső hálózaton belül elérhető webszerver futtat.

Mivel a program egy Magyarországon is jelenlévő multinacionális telekommunikációs cég megrendelésére is készül, így a tervezést és kivitelezést követően valós ipari körülmények között is tesztelve lesz.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.