Pakk passzoló tervezése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Stumpf Péter Pál
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A magyarországi jégkorong helyzete a napjainkban feltörekvőben van, köszönhetően az egyre nagyobb érdeklődésnek s támogatásnak. Ennek eredményeképp minden évben több és több utánpótláskorú gyerek kezd el edzésre és meccsekre járni. Egyre több jégkorongozásra alkalmas jégpálya is épül, ám ezeknek a fenntartása nagyon drága. Gyakran kényszerülnek a pályák akár az felén át zárva tartani, hogy ne működjenek veszteségesen. A jégen tartott edzéseknek éppen ezért nagyon fontos szerepe van, és az edzők igyekeznek valós, mérkőzés szituációs gyakorlatokat végeztetni. A szárazon is elvégezhető gyakorlatok, az erőnléti edzéseken kívül, a lövő gyakorlatok.

Ezeknek a lövő gyakorlatoknak az elvégzéséhez terveztem egy eszközt. A legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a kedvező ára, a kis helyigénye és hogy egy lőpadon kívül semmi egyéb speciális felszerelést nem igényel. Az eddig két játékos által elvégezhető edzés már egyedül is el lehet végezni, így akár otthon, vagy egy parkban is lehet jégkoronglövéseket gyakorolni bármikor, bárkinek.

Az eszköz képes lesz korongot adagolni a játékos elé, majd a lövő sávot szabadon hagyva a lövés idejére, egy újabb korongot a helyére rakni. A harminc korongot egy adagolócsőbe kell összegyűjteni, és egyből lehet edzeni a következő sorozattal.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.